Subscriptions bug

Snitz Forums MVC
https://mono.themediawizards.co.uk/Topic/Posts/15?pagenum=1
25 Nov 2020 20:20

Topic


Administrator
Subscriptions bug
29 Jun 2020 20:30


Turning off subscriptions in Admin| Feature Config does not disable existing subscription settings

 

Replies ...


HuwR
03 Jul 2020 10:27


Bingo. background email jbs now working too.
HuwR
03 Jul 2020 10:26


here goes, can I lock this now?
HuwR
02 Jul 2020 21:14


here goes
HuwR
02 Jul 2020 21:09


test
HuwR
02 Jul 2020 20:37


ok, now getting some data
HuwR
02 Jul 2020 20:23


test again
HuwR
02 Jul 2020 07:58


seems to be losing the ViewData object?
HuwR
02 Jul 2020 07:50


still not passing all the data
HuwR
02 Jul 2020 07:48


mail settings?
HuwR
02 Jul 2020 06:37


Hmmm
HuwR
02 Jul 2020 06:33


test again
HuwR
02 Jul 2020 06:21


no viewdata?
HuwR
02 Jul 2020 05:45


not debugging now?
HuwR
02 Jul 2020 05:36


nearly there
HuwR
01 Jul 2020 21:16


definitely the last
HuwR
01 Jul 2020 21:11


ok so i lied
HuwR
01 Jul 2020 21:02


last try for today
HuwR
01 Jul 2020 20:38


test
HuwR
01 Jul 2020 20:28


might have to give up on this one
HuwR
01 Jul 2020 20:26


and again
HuwR
01 Jul 2020 20:18


mmmm
HuwR
01 Jul 2020 20:14


test
HuwR
01 Jul 2020 19:49


parse header
HuwR
01 Jul 2020 19:45


??
HuwR
01 Jul 2020 19:43


almost there
HuwR
01 Jul 2020 19:40


test
HuwR
01 Jul 2020 16:57


not working at all now bigsmile
HuwR
01 Jul 2020 16:56


test
HuwR
01 Jul 2020 16:51


mmm, not sure if I can fix this easily.
HuwR
01 Jul 2020 16:30


bugger
HuwR
01 Jul 2020 16:28


check
HuwR
01 Jul 2020 16:10


subs test
HuwR
01 Jul 2020 11:36


strange error
HuwR
01 Jul 2020 11:35


ok that's better
HuwR
01 Jul 2020 11:33


wrong topic smile
HuwR
01 Jul 2020 11:29


is it finding the subs?
HuwR
01 Jul 2020 11:27


test
HuwR
01 Jul 2020 11:19


mmmm
HuwR
01 Jul 2020 11:09


test 2
HuwR
01 Jul 2020 10:48


repl test. subs now on. Admin should be subscribed
© 2016-{0} Huw Reddick